dinsdag 13 november 2012

what to eat?

Gisteren heb ik voor het eerst (biologische) pompoensoep gemaakt! Ik heb de pompoen uitgehold en daarna het vruchtvlees in stukken ongeveer 45 minuten gekookt. Daarna de stukken samen met twee uien even gesmoord in de pan met wat kokosolie erbij. Toen het kookvocht weer erbij en een (bio :) bouillonblokje erbij, peper en zout en een klein beetje crème fraiche. Mijn man en ik vinden hem heel lekker!!

Vanmorgen mijn eerste smoothie gemaakt..... was niet zo'n succes helaas! Te veel bleekserderij is echt niet lekker!! Maar goed, morgen weer een nieuwe kans. We hebben toen maar de crackers van Hollandia (MatzeCrackers biologisch spelt/dinkel, gekocht bij de Ekoplazaa) geprobeerd. Die zijn lekker met bio kaas of met roomboter en bio jam.



En toen straks heb ik speltpannenkoekjes gemaakt voor de lunch. Lekker met kaas of met (bio en zonder suiker!) chocopasta. Ik nam 250 gram speltbloem, 2 eieren, beetje zout en dan (bio en volle) melk erbij tot het een goed beslag was. De kinderen vonden het heeeeeeeeerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten